***** Venta de tickets para las paellas del 8 de Octubre en la agrupación hasta el Lunes 5 de 19:00h a 21:00h. Precio 7€ ***** "

miércoles, 22 de octubre de 2014


ATUREM LA LOMQE

Defensem l'escola pública



Estimada companyera:
Estimat company:

 

Els propers dies 21, 22 i 23 d’octubre el Sindicat d’Estudiants ha convocat una vaga per a protestar contra la LOMQE i els retalls en educació que estan duent a terme tant el govern de Rajoy a Espanya com el govern de Fabra a la Comunitat Valenciana
En eixe marc de mobilitzacions s’està organitzant una manifestació unitària el proper dijous 23 perquè la comunitat educativa i el conjunt de la societat tornen a mostrar el seu rebuig a les polítiques educatives del PP, polítiques que estan produint una disminució sense precedents en la garantia efectiva d’igualtat per al dret a l’educació.

La negació de serveis bàsics per a l’escolarització, la disminució, per no dir la desaparició total de beques i ajudes fins ara consolidades, han deixat un escenari on hi ha obstacles insalvables per a una quantitat creixent de famílies i alumnes.

Des del PSPV-PSOE estem preocupats per este creixent procés de desigualtat, per este atac permanent a l’educació, especialment greu en el cas de l’educació pública.

Fins ara han mostrat el seu recolzament a esta convocatòria les següents organitzacions: FAPA-València, FAPA-Castelló i FAPA-Alacant,  Escola Valenciana, CAVE-COVA, FEU-Alcoi, STEPV, FE-CCOO PV, PSPV-PSOE, COMPROMÍS, EUPV i Els Verds PV, i en els pròxims dies continuaran produint-se adhesions a esta convocatòria.

Per això, vos demanem que participeu activament en estes mobilitzacions acudint a les manifestacions que se celebraran el pròxim 23 d’octubre a les 18h a Alacant (C/ Carratalá, 47), a Castelló (Plaça Maria Agustina) i a les 18.30h a València (Plaça Sant Agustí).

No hay comentarios:

Publicar un comentario