***** Venta de tickets para las paellas del 8 de Octubre en la agrupación hasta el Lunes 5 de 19:00h a 21:00h. Precio 7€ ***** "

jueves, 30 de diciembre de 2010

Benetússer ampliarà la seua zona escolar

El consistori del municipi de l’Horta Sud ha decidit incrementar el sòl destinat als fins educatius. D’esta manera, l’ajuntament tanca definitivament el Pla General d’Ordenació Urbana que va presentar al Consell l’any 2008.


El consistori benetussí va acordar en la seua darrera sessió plenària modificar el seu PGOU (Pla General d’Ordenació Urbana) perquè el document amplie la zona escolar en la localitat -la qual cosa permetrà fer créixer la grandària del sòl destinat al centre educatiu Vicent Ricart- i incremente -del 15 al 25 per cent- el percentatge d’habitatges del municipi que seran de protecció pública. Fa dos anys, la Comissió Territorial de la Conselleria d’Urbanisme va aprovar el text amb la condició que l’ajuntament de la població valenciana delimitara la reserva escolar adient. Els membres del PSPV i d’Esquerra Unida de Benetússer votaren a favor de la reformulació del PGOU, que en breu quedarà definitivament plasmat per al futur.
La idea inicial del consistori era ampliar la zona educativa corresponent al col•legi Blasco Ibáñez. La Conselleria va desestimar esta ubicació per la seua proximitat a una línia de mitjana tensió. En este sentit, cal assenyalar que es tracta del mateix centre al voltant del qual el govern Camps pretenia construir una subestació elèctrica. Com va publicar l’Informatiu el passat 15 de setembre, el Consell va escollir un terreny que es troba a menys de 100 metres del col•legi per acollir la citada infraestructura. El projecte va provocar la posada en marxa d’un moviment ciutadà a Benetússer que va aconseguir que l’executiu autonòmic reconsiderara la seua postura.
Modernització
D’altra banda, el plenari municipal també va aprovar una iniciativa de la regidoria de Medi Ambient que s’inclou en el pla de modernització que l’ajuntament valencià va engegar al començament d’esta legislatura. Entre altres aspectes, el projecte promourà que totes les notificacions als regidors i les actes es remeten per via telemàtica, la qual cosa suposarà un gran estalvi en paper i la conseqüent reducció de les despeses públiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario